Me Likes Jelita

Friday, 14 September 2012

Toilet Story

Heard so many story pasal salah masuk toilet lah apa lah.
And i just cant terima orang boleh salah masuk toilet.
In the end diri sendiri sendiri tersalah masuk toilet.

Kisah bermula begini.......

i was at the chemistry lab, tiba-tiba rasa nak terkencing.
Gila-gila punya rasa tau tak! Tiba-tiba!
then asked teacher permission nak pergi toilet. Pergi sorang-sorang
je lah sebab on the same building ade toilet and tak jauh pun.
lagipun toilet tu tak ramai yang guna.
Ialah bangunan ni almost adalah makmal. Tingkat bawah only
ada form 6 punya class. At first, terfikir 'ni kalau pembantu makmal kunci,
naya ni. takpa lah jerit je.'
Dengan senang hatinya masuk lah aku ke dalam toilet.
Ada dengar bunyi air, and i thought it was pembantu makmal.
Sebab masa on the way nak masuk lab, i saw pembantu makmal
was mopping. Okay, fine! masuk je lah tanpa segan silu.
Suddenly nampak ade orang tengah berdiri.
Oh my! Oh my! Oh my!
It was cikgu india yang teaching form 6.
And cikgu tu lelaki!
Aaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr.......


Tuhan je tahu betapa malunya masa tu.
Then sempat bebual for awhile dengan Sir about the
actual toilet tu sebenarnya untuk siapa.
Tu toilet for men. And untuk cikgu,

Seriously, buat muka tak malu je kat situ.
Pastu terus lari masuk lab tarik Aina pergi toilet yang jauh iaitu 
next to our class.

Haiiii!! How come! how come!

lepas ni what ever situation,
tak tahan ke apa. Tolong lah cari tandas yang sebenar-benarnya.

PERINGATAN UNTUK SEMUA.
Do not be macam saya!
Totally embarrassment!!

Assalamualaikum....


6 comments:

  1. Replies
    1. hahha terima kasih atas sokongan khidmat masyarakat anda

      Delete
  2. hehehe macam nak gelakkan tapi kesian pulak aida.. hehehe... pintu tu takde tulis apa2 eh?

    ReplyDelete
  3. Wooooooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaoooooooooo,,

    ReplyDelete