Me Likes Jelita

Sunday, 1 July 2012

Petang yang Hening

Assalamualaikum..
Ni adalah entry dari manusia yang tiada kerja. Nak buat homework
malas sebab tiba-tiba kedunguan mendatang tanpa di undang.
(masih lagi dalam mood ke-novelan).


Dengan melayan TiubAwak dengan kipas di sebelah 
muka memandang kan kita menghidapi ribut matahari di tambah dengan
kabus-kabus yang menyesakkan dada akibat jerebu.
Along datang membawa durian. Kubiarkan durian itu melayan diri di tepi
pintu kerna di tinggalkan along terkontang-kanting di tepi pintu.
Dengan perasaan bersalah kerana meninggalkannya sepi tanpa teman di sisi.
Aku melangkah ke arah nya untuk memulakan misi.
Hahahahha kalau tak jadi tempoyak, cukuplah kau mengisi ruang perutku ini.
Mencerlung mata ke arah kotak yang diletakkan di tepi pintu menempatkan durian
di dalamnya. Aku menghampiri. Tiba-tiba.......


'oh mak kau!'. Jeritan itu di dengari oleh mereka-mereka yang bersuri rumah
sedang mengadakan masyuarat tingkap pintu tangga dan juga dapur.


Amboi memang nak bagi mak cemah sakit jantung di tempat kejadian.
Mana tak kau tengoklah besau mane durian tuh!
Hilang dah ayat ke-novelan ku.

hahaha ini lah dia cerita di hujung minggu.


Berbaring di depan pintu. Memang tiada privacy langsung.
Perbaringan ini sebenarnya sikit sebanyak akan membuatkan mereka yang lalu lalang
terbabas. Heh! bukan nya aku berseksi seksa sampai mereka tidak melepaskan
pandang. Dan juga bukanlah cinta di pandang pertama. Jangan harap!
Hal ini disebabkan mereka akan terlihat suatu makhluk yang berbaring menghadap
sebuah laptop melayan youtube dengan masih lagi menyarung satu set
telekung di badannya. Hahaha mesti mereka akan menyangka duyung
yang anggun bertelekung. Wahh alimnya duyung zaman sekarang ni.
(uwekkkk)


hahah nak pi layan doyan sat.
Boy boy bye bye hi hi!

Assalamualaikum..



16 comments:

  1. Replies
    1. sedap sangat pastu durian di besor penumbuk

      Delete
  2. Hahahahaha.. Saya juga banyak sekali menghabiskan waktu tanpa lakukan apa-apa. Hanya di my bed dan online sepanjang hari :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah biasa lah tu.sama je kite ni

      Delete
  3. Hie hie, hope you dont mind me typing in english but to reply to your question on my blog, yes dermedex works very well for pimple scars as well. I am not an agent or anything but i have recommended it to countless friends and it works great on them.
    The price is about rm22 for 2 sample tubes, if you manage to get them cheaper from lowyat or something even better :P
    Hope this helps :D

    The durian looks really goooood

    ReplyDelete
  4. thank you !!!!! really appreciate that.

    ReplyDelete
  5. wahhh sedapnye durian.. tahun nie, ena tak rase lg durian fresh.. huaaaa... btw, lwk la perkataan tiubawak.. XD terbaiklah

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang sedap durian ni besar penumbuk kot isi dia

      Delete
  6. adoii...durian tu memang menduga keimanan saya laa...teringin pulak nak makan durian..hehe

    ReplyDelete
  7. memang menduga.. bau dia menusuk kalbu

    ReplyDelete
  8. nmpk sedap durian tu..mesti isi kuning kn?:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kuning jugaklah besar gila isi dia besar penumbuk melampau kan kebesaran dia

      Delete