Me Likes Jelita

Thursday, 19 April 2012

Mama dah Nak BALIKKK..

Yeayyy!!! Mama dah nak balik..
Im anxious to fetch mama from the airport tomorrow..

Apa yang best bila mama balik:
1. Tak lagi makan luar hari-hari. Memang lah sedap makan luar tapi
tak sesedap masakan mama.. Hehehe

Banyak lah yang best, sehingga tak dapat nak di listkan di sini.
I bet you all know the feeling.. 
Susah nak cakap. Dia ada dua rase, time mama tak ada dengan time mama
nak balik. Bila dengar mama nak balik tu, feeling dia tu macam happy 
gila-gila sampai nak melencot. 
Melencot ke meloncat?

Tadi mama just gave me a call. Rasa nak menangis
dengar mama hilang-hilang suara dia.
Wahhhhhhh!!! Menangis sekarang!
Sedih wooo. Dengar ibunda tercinta batuk-batuk hilang suara.
Tapi still nak cakap dengan kita.
Bukan rasa terharu, tapi sedih sebab dia still nak cakap
even dia sakit.

Oh My!! Im crying right know..
Tissue please..

Sekarang ni kat sana memang tengah musim batuk.
So siapa yang pergi beribadah kat sana balik memang akan batuk-batuk.
Pasal apa? Pasala kat Makkah tengah nak build balik building dia orang. So sekarang ni
dia orang dengan vigorously nye meruntuhkan bangunan-bangunan
yang dia orang tak mau. Vigorously. Suka hati aku je nak bina ayat. Hei! Suka hati I lah.
 Senang cerita dia orang sekarang ni tengah nak
 memajukan bangunan kat sana. Kalau kita tengok kebanyakan bangunan
dia orang kat sana kan semuanya sama. Sedondon. Sepesen.

Disebabkan dia orang meruntuhkan bangunan makanya terhasil lah habuk
habuk yang menyibuk. Hah! Aku tak faham ayat aku. Tolong perjelaskan. Tolong!

Siku dah lenguh lah. Malas nak taip dah, nak layan Encik TiubAwak pulak..
Ni lah dia anak yang dtinggalkan emak untuk pergi mengerjakan ibadah. Mak dah
elok pi beribadah anak pi layan Encik TiubAwak.
Sabor saja lah.

Assalamualaikum..

1 comment:

  1. mesti rindu sangat2 dah kan..hee.kemsalam mak..=)

    ReplyDelete