Me Likes Jelita

Friday, 23 March 2012

Baru Exam Pertama

so today im going to sing a song...
ehemmm. testingtesting#
Heh tak adalah tak nyanyi. Gila kau nk nyanyi nanti jaclyn victor tak boleh nak jerit 
sebab kena tutup telinga menahan aliran suara yang lebih nyaring dan merdu.
sambil kedua-dua tangan di bahu dan mata memandang ke atas..

Nak buat macam mana dah di kurniakan anugerah. Gunakanlah dengan sebaiknya.
Dan ke arah yang betul.
Olay!! kita sambung topik kita hari ini ye Cik Jah.
Sebenarnya nak cerita pasal result Ujian bulan pertama. Tolong jangan expect i score markah 
tinggi-tinggi semua ye. Hah tolonglah. Jangan nak kata cecah A+ nak cecah B- pun 
hampeh. Mana taknya orang pergi sekolah aku pergi bercuti.


Wahhh bijaknya kamu. *uwekkkkk

Daripada 9 paper yang sepatutnya di ambil. Aku cuma ambil 3 papers je..
Great!!


So yang tiga paper aku amik tu.. Adalah yang dapat A sebenarnya. Itupun A-. hah!
So,
Paper pertama:  English  --> dapat B
What dapat B. Haiyooo bila nak A ni?
Next: Chemist --> waaaaa 'T_T' tak nak cakap yang ni malulah
hampir FAIL>> actually dah fail tapi ada pembetulan so naik dua markah then lulus.
Tapi tak sure lagi markah tu. Mungkin fail balik. Adalah sebabnya. Tak payah cakap lah ehh.
Sebab payah sangat. #heh?! apa kau merepek ni?
Terakhir: Ni agak membanggakan sikit. Sikit lah, tak banyak pon.
Paper yang ni semua orang boleh score;
Agama Islam --> siapa tak boleh score kan paper ni? ni yang bangga nak tulis ni.
Sikit lah bangga tu. Tak banyak pun, sebab tak banyak lah yang nak di banggakan.
PANGGGG!!!!! Boleh tak kalau cakap tu jangan nak berbelit!! Penging lah nak baca.
BEn**g

Okay fine... Hah orang suka tulis macam ni. Hobby kot? Kan Bobby?
##Bertanyakan bobby di sebelah.. Siapa bobby? entahlah watak ciptaan je kot!
**angkat bahu


So for sure aku orang paling last dalam list nanti kan. Selama ni aku cuba mengekalkan tangga
tengah-tengah. Maksudnya tak bon**k sangat dan tak pandai sangat.

Example ehh,, atau cikgu selalu write on the whiteboardg e.g:
Kalau satu kelas ada 30 orang.
Mean aku akan berada di kedudukan atara 12-15..
Hebatkan aku. Dapat mengekalkan kedudukan macam ni.
Nak tahu apa tips nya. Senang saja. Jangan banyak sangat baca buku.
Dan banyakkan tengok TV.. Ada Aaron Aziz pulak kan. Ombak rindu pulak kan..
Darrrrr## laki orang wehh.

Dah lah malas lah nak bebel.
terima kasih kepada tuan punya gambar..
really appreciate that.




Assalamualaikum..

3 comments:

  1. congrats 4 da exam result..nice blog..follow me ya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahha tak membanggakan pun result..

      Delete
  2. hye dear, feel free to visit our blog with latest fashion trends we can find in stores :)) http://alsugarrush.blogspot.com/

    ReplyDelete